Väriympyrä Oy – erikoisalana tiilikaton pinnoitus

Olemme erikoistuneet yksin tiilikattojen pinnoittamiseen. Uskomme, että yhteen asiaan keskittyminen tuottaa tilanteessamme asiakkaalle parhaan lopputuloksen.

Yrittäjän terveiset

Tiilikaton pinnoitus on tiilikatolle toimiva huoltotoimenpide, kun katon kunto ei vaadi vielä kokonaisvaltaista remonttia. Yksittäiset pahasti vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa urakan yhteydessä.

Vuosien saatossa pakkanen, kosteus ja katolle kertyvä kasvusto kuluttavat tiilen pintaa. Suojan kulumisen myötä vesi jää seisomaan katolle, jonka seurauksena se muuttuu otolliseksi paikaksi sammaleelle ja muulle kasvustolle. Lisäksi tiilikaton pinta haalistuu, jolloin sen ulkonäkö kärsii.

Tiilikaton pinnoituksella katolle saadaan uusi maalipinta ja parhaimmillaan vältytään kalliilta kattoremontilta.
Huolehtimalla omaisuudestasi säästät selvää rahaa.

Oikein huollettuna tiilikatto voi kestää kymmeniä vuosia, joten ylimääräistä kattoremonttia ei ole järkeä metsästää – sen voi välttää helposti pinnoittamalla katto silloin, kun se sitä tarvitsee.

Maalari katolla kesällä

Meistä

Väriympyrä Oy – erikoisalana tiilikaton pinnoitus

Haluamme, että meiltä tiilikaton pinnoituksen tilannut asiakkaamme voi rehellisin mielin suositella tekemäämme työtä myös naapureilleen ja sukulaisilleen.

Väriympyrän tavoitteena on olla tiilikattojen pinnoitukseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaat ovat niin tyytyväisiä, että suosittelevat ilomielin muillekin tekemäämme työtä. Tämän tavoitteen eteen olemme sitoutuneet tekemään työtä päivittäin.

Me Väriympyrällä ajattelemme, että on tärkeää olla rehellinen ja tehdä työnsä hyvin. Väriympyrän arvoja ovatkin rehellisyys, työn laatu ja asiakkaan kunnioittaminen. Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät, sekä hyvin suoritettu pinnoitustyö ovat Väriympyrälle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Väriympyrä on ylpeä jokaisesta pinnoittamastaan tiilikatosta.

Tiilikatto on kodin kruunu.

Referenssit

Valmistuneita tiilikattoja

Tästä löydät kokoelman jo pinnoitetuista tiilikatoista – ehkä oma tiilikattosi löytyy listalta myöhemmin?

Et mahdollisesti voisi luovuttaa tiilikattoasi parempiin käsiin – varaa maksuton kartoituskäynti jo tänään!

Mietityttääkö tiilikaton kunto? Huolestuttaako kosteusvauriot?

Me autamme sinua ja tulemme maksutta kartoittamaan tiilikatteesi kunnon ja jatkotoimenpiteiden tarpeellisuuden.

Varaa maksuton kartoituskäynti alta ja lopeta murehtiminen!

Toimitusjohtaja / Myynti

Eetu Majuri

eetu.majuri@variympyra.fi

044 245 0367

Myynti

Tobias Löppönen

tobias.lopponen@variympyra.fi

MYYNTI

Otso Wihersaari

otso.wihersaari@variympyra.fi