Väriympyrä - Erikoisalana tiilikaton maalaus pinnoittamalla

Olemme erikoistuneet yksin tiilikattojen pinnoittamiseen. Uskomme, että yhteen asiaan keskittyminen tuottaa tilanteessamme asiakkaalle parhaan lopputuloksen.

Yrittäjän terveiset

Tiilikaton pinnoitus on tiilikatolle toimiva huoltotoimenpide, kun katon kunto ei vaadi vielä kokonaisvaltaista remonttia. Yksittäiset pahasti vaurioituneet tiilet on helppo vaihtaa urakan yhteydessä.

Vuosien saatossa pakkanen, kosteus ja katolle kertyvä kasvusto kuluttavat tiilen pintaa. Suojan kulumisen myötä vesi jää seisomaan katolle, jonka seurauksena se muuttuu otolliseksi paikaksi sammaleelle ja muulle kasvustolle. Lisäksi tiilikaton pinta haalistuu, jolloin sen ulkonäkö kärsii.

Tiilikaton pinnoituksella katolle saadaan uusi maalipinta ja parhaimmillaan vältytään kalliilta kattoremontilta.
Huolehtimalla omaisuudestasi säästät selvää rahaa.

Oikein huollettuna tiilikatto voi kestää kymmeniä vuosia, joten ylimääräistä kattoremonttia ei ole järkeä metsästää – sen voi välttää helposti pinnoittamalla katto silloin, kun se sitä tarvitsee.

Maalausliike Väriympyrä tekemässä katon maalausta Uudellamaalla.

Meistä

Väriympyrä on luotettava tiilikaton maalauksen ammattilainen

Me, Maalausliike Väriympyrä Oy, olemme vuonna 2019 perustettu tiilikattojen pinnoituksiin erikoistunut maalausliike. Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta historiamme tiilikattojen pinnoitusten parissa ulottuu paljon vuotta 2019  kauemmas. 

Toimintamme on tasaisella kasvu-uralla ja työllistämme pinnoituskaudella noin 20 maalaria. Takanamme onkin jo yli 700 onnistuneesti pinnoitettua tiilikattoa.

Laadukasta työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Haluamme jättää jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita.

Väriympyrä on ylpeä jokaisesta pinnoittamastaan tiilikatosta

Olemme sitoutuneet tavoitteeseemme jättää jälkeemme tyytyväisiä asiakkaita ja onnistuneesti pinnoitettuja tiilikattoja. Tavoitteemme täyttämiseksi teemme joka päivä laadukasta ja rehellistä työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Haluamme, että meiltä tiilikaton maalauksen tilannut asiakkaamme voi huoletta suositella meitä ja tekemäämme työtä myös naapureille ja sukulaisille. 

Tässä olemme myös onnistuneet, sillä iso osa asiakkaistamme on saanut meistä suosituksen joltain tutultaan. 

Maalausliike Väriympyrä tekemässä varatiilien maalausta.

Väriympyrän arvot

Rehellisyys

Olemme rehellisiä ja suoraselkäisiä. Annamme tiilikattosi kunnosta ammattimaisen ja rehellisen arvion jo kartoitusvaiheessa. Teemme työmme hyvin ja pidämme sinut ajan tasalla työvaiheistamme. Pidämme kiinni sovituista asioista ja korjaamme myös virheemme, jos sellaisia tapahtuu.

Työn laatu

Teemme työmme aina ammattimaisesti ja tarkasti, parhailla välineillä ja työturvallisuus huomioiden. Panostamme pohjatöihin ja teemme tarkan ja viimeistellyn tiilikaton maalauksen, ja lopuksi siivoamme jälkemme. Pidämme myös hyvää huolta työntekijöistämme, perehdytämme ja koulutamme kaikki ammattilaisemme toimimaan työturvallisuus huomioiden. Väriympyrän työntekijöillä on aina hyvä yhteishenki ja halu suorittaa tiilikaton maalaus hyvin.

Asiakkaan kunnioittaminen

Olemme tiilikaton maalauksen lisäksi myös asiakaspalvelijoita. Tyytyväiset asiakkaat ja hyvin suoritettu pinnoitustyö ovat Väriympyrälle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Kunnioitamme ja kuuntelemme asiakkaitamme. Pyydämme myös palautetta voidaksemme kehittyä vielä paremmiksi asiakaspalvelijoiksi.

Referenssit

Valmistuneita tiilikattoja

Tästä löydät kokoelman jo pinnoitetuista tiilikatoista – ehkä oma tiilikattosi löytyy listalta myöhemmin?

Tiilikaton pinnoitukset sekä kuluttaja-asiakkaille että taloyhtiöille

Et voisi luovuttaa tiilikattoasi parempiin käsiin
- varaa maksuton kartoituskäynti jo tänään!

Mietityttääkö tiilikaton kunto? Huolestuttaako kosteusvauriot? Onko tiilikaton huolto ajankohtainen? Me autamme sinua ja tulemme maksutta kartoittamaan tiilikatteesi kunnon ja jatkotoimenpiteiden tarpeellisuuden.

Varaa maksuton kartoituskäynti alta ja varmistu tiilikattosi kunnosta! 

Rehellistä työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Eetu Majuri, Väriympyrä Oy:n toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja / Myynti

Eetu Majuri