created by dji camera

Yritys

Väriympyrä on tiilikattojen pinnoitukseen erikoistunut maalausliike, joka haluaa jättää taakseen tyytyväisiä asiakkaita ja onnistuneesti pinnoitettuja tiilikattoja. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Väriympyrä sitoutuu tekemään laadukasta ja rehellistä työtä ylpeästi ammattitaidolla ja suurella sydämellä.

 

PERUSTAMINEN

Väriympyrä on Eetu Majurin syksyllä 2019 perustama maalausliike, joka on erikoistunut tiilikattojen pinnoitukseen. Väriympyrä on tehnyt jo toista sataa tiilikaton pinnoitusta ja lisää tulee tasaisesti. Yritys on perustamisestaan lähtien ollut tasaisella kasvu-uralla. 

Oman yrityksen perustaminen ja yrittäjyys on ollut Eetulle pitkäaikainen haave. Väriympyrän perustamisen taustalla on pitkä kokemus tiilikattojen pinnoituksesta, vahva usko kyseiseen tuotteeseen ja halu yrittämiseen. Yrityksen perustamisesta lähtien Eetu on ollut otettu siitä hyvästä vastaanotosta ja positiiviesta asenteesta, jota hän on saanut asiakkaiden taholta kokea. Asiakastyytyväisyys onkin yksi Eetun tärkeimmistä mittareista yrityksen toiminnan kehittämisessä.

 

TAVOITTEEMME ON OLLA MAALAUSLIIKE, JOTA ON HELPPO SUOSITELLA ETEENPÄIN

Haluamme, että meiltä tiilikaton pinnoituksen tilannut asiakkaamme voi rehellisin mielin suositella tekemäämme työtä myös naapureilleen ja sukulaisilleen. Väriympyrän tavoitteena on olla tiilikattojen pinnoitukseen erikoistunut yritys, jonka asiakkaat ovat niin tyytyväisiä, että suosittelevat ilomielin muillekin tekemäämme työtä. Tämän tavoitteen eteen olemme sitoutuneet tekemään työtä päivittäin.
 

VÄRIYMPYRÄN ARVOT

Me Väriympyrällä ajattelemme, että on tärkeää olla rehellinen ja tehdä työnsä hyvin. Väriympyrän arvoja ovatkin rehellisyys, työn laatu ja asiakkaan kunnioittaminen.  Tyytyväiset asiakkaat ja työntekijät, sekä hyvin suoritettu pinnoitustyö ovat Väriympyrälle ensiarvoisen tärkeitä asioita. Väriympyrä on ylpeä jokaisesta pinnoittamastaan tiilikatosta. 

Sitoudumme noudattamaan näitä arvoja:

Tiilikatto - kodin kruunu