Varaa kartoituskäynti

Tiilikaton huolto pinnoittamalla antaa katollesi lisää käyttöikää

Onko kattosi yli 15 vuotta vanha tai edellisestä pinnoitusmaalauksesta vierähtänyt tovi? Asutko Uudenmaan, Päijät-Hämeen tai Kanta-Hämeen alueella? Varaa maksuton kartoituskäynti, niin arvioimme, tarvitseeko tiilikattosi huoltoa!

Tiilikaton pinnoituksen pesuvaihe rivitaloyhtiön katolla.

MIETITYTTÄÄKÖ TIILIKATON KUNTO?

Hoitamaton katto voi pahimmillaan aiheuttaa kosteusvaurion

Tiilikatto tulisi huoltaa pinnoittamalla noin 15 vuoden välein. Pakkanen, kosteus ja katolle kertynyt kasvusto kuluttavat tiilen pintaa tehden siitä huokoisen.

Pahimmillaan huoltamaton ja huonossa kunnossa oleva tiilikatto voi aiheuttaa kosteusvaurioita katon alusrakenteisiin ja aikaistaa isompaa kattoremonttia.

Merkkejä siitä, että tiilikaton huolto on ajankohtainen:

 • Rakennus on yli 15 vuotta vanha, eikä kattoa ole vielä pinnoitettu.
 • Tiilikaton edellisestä pinnoituksesta on kulunut yli 15 vuotta.
 • Kattotiilten pinta on haalistunut.
 • Kattotiilet ovat halkeilleet.
 • Katolle on kertynyt sammalkasvustoa.


Tilaa kartoituskäynti – se ei sido sinua mihinkään ja saat arvokasta tietoa kattosi kunnosta!

Kartoita kattosi kunto ajoissa – oikea-aikainen pinnoitus tekee kattoremontin tarpeettomaksi

Tiilikaton maalaus pinnoittamalla antaa katolle uuden suojaavan maalipinnan, joka sekä varjelee kattoa kosteudelta ja kulumiselta. Vaihdamme urakan yhteydessä myös halkeilleet tiilet uusiin.

Katon huoltoon kannattaa investoida mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään! Ajoissa tehty pinnoitus siirtää tarvetta suuremmalle remontille. Samalla nostat myös omaisuutesi arvoa.

Maksuton kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään; parhaimmillaan saat vain varmistuksen siitä, että kattosi on hyvässä kunnossa. Tulemme tekemään kartoituksen viikon sisällä yhteydenotosta!

Tiilikaton kuntotarkastaja kiinnittämässä turvaköyttä.

Miksi tiilikatto kannattaa huoltaa pinnoittamalla?

Antaa suojaa ja pidentää katon käyttöikää: Pinnoitus suojaa kattotiiliä kulumiselta. Kun kosteus, pakkanen ja katolle kertynyt kasvusto eivät pääse haurastuttamaan tiiliä, saa katto jopa 15 vuotta lisää käyttöikää.

Säästyt suuremmalta kattoremontilta: Pahimmillaan huonossa kunnossa oleva tiilikatto voi aiheuttaa kosteusvaurioita katon alusrakenteisiin. Säästyt isommalta remontilta, kun investoit pinnoitukseen.

Suojaa sammaleen kasvulta ja helpottaa puhdistusta: Pinnoituksen yhteydessä levitämme katolle myös kasvustontorjunta-aineen. Pinnoitettu katto myös hylkii paremmin likaa ja on helpompi puhdistaa.

Katosta tulee kuin uusi: Pinnoituksen myötä voit heittää hyvästit haalistuneille kattotiilille. Maalaus antaa katolle uuden, tyylikkään ilmeen, joka voi myös nostaa koko rakennuksen arvoa!

Tekemämme tiilikaton pinnoitus sisältää aina katon huolellisen pesun, rikkoutuneiden tiilten vaihdon, rännien ja vesikourujen puhdistuksen, kasvustontorjunta-aineen levityksen, pinnoitusmaalauksen ja loppusiivouksen.

Maalausliike Väriympyrä tekemässä katon maalausta Uudellamaalla.

Näin näppärästi se etenee!

 1. Varaa kartoituskäynti täyttämällä lomake tai soittamalla.
 2. Vastaamme 24 tunnin sisällä lomakkeen kautta jätettyihin yhteydenottopyyntöihin.
 3. Sovitaan kartoituskäynnin ajankohta. Teemme kartoituskäynnin jo viikon sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta – tai myöhemmin, jos se sopii sinulle paremmin.
 4. Kartoituskäynti kestää noin 1–2 tuntia. Käyntiin ei tarvitse valmistautua etukäteen, mutta on hyvä, että olet kartoituksen aikaan kotona; näin voimme kertoa havainnoistamme sinulle heti. Jos arvioimme, että kattosi pinnoitus ei ole vielä ajankohtaista, homma on tällä selvä!
 5. Jos kattosi puolestaan on pinnoituksen tarpeessa, teemme kiinteähintaisen ja pitävän tarjouksen urakasta ja lähetämme sen sähköpostiisi.
 6. Jos hyväksyt tarjouksen, sovitaan urakan ajankohta.
 7. Toteutamme työn sovittuna ajankohtana. Keskikokoisen omakotitalon tiilikaton pinnoitukseen kuluu noin 2-3 työpäivää. Talossa voi asua normaalisti työn ajan.
 8. Tarkistamme työn jäljen yhdessä asiakkaan kanssa. Kuulemme urakan jälkeen mielellämme palautetta siitä, kuinka yhteistyö sujui.

Asiakkaamme kertovat: “Katon pinnoitus onnistui loistavasti ja sovitussa ajassa”

"OKT:n katon pesu ja pinnoitus. Heti tarjousvaiheessa kävi selväksi, että yrittäjä on ammattitaitoinen ja osaa asiansa. Erittäin asiallista toimintaa tarjouspyynnöstä loppusiivoukseen asti. Työ tehtiin huolella, sovitusti ja ajallaan. Suosittelen lämpimästi tätä yritystä!"

TUIJA KOSKIMIES-ZERLIK
"Katon pinnoitus onnistui loistavasti ja sovitussa ajassa. Työn laatu erinomainen."

VISA KALLIO
”Hyvää jälkeä. 2002 valmistuneen talon tiilikattosta tuli kuin uusi parissa päivässä. Jopa varatiilet maalattiin. Homma toimi niinkuin oli luvattu. Ja tekivät vähän ylimääräistäkin. Suosittelen.“

JANNE KAIKKONEN
Previous slide
Next slide

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia ja katso ennen ja jälkeen -kuvat!

Miksi valita Väriympyrä?

Väriympyrä Oy on vuonna 2019 perustettu, tiilikattojen pinnoituksiin erikoistunut maalausliike. Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta yrityksemme taustalta löytyy kokeneita maalareita, työnjohtajia ja myyjiä, joilla on pitkä historia pinnoitusmaalausten parissa.

Pinnoitukset ovat erikoisalaamme

Olemme erikoistuneet yksin tiilikattojen pinnoittamiseen ja uskallamme sanoa, että olemme siinä erinomaisen hyviä! Kokemuksen myötä prosessimme ovat hioutuneet ja hoidamme projektit tehokkaasti ja ammattitaidolla.

Asiakkaamme suosittelevat meitä eteenpäin

Iso osa asiakkaistamme on saanut meistä suosituksen tutultaan; työmme jälkeen ollaan siis tyytyväisiä. Teemme työtämme suurella sydämellä, tavoitteena jättää jälkeemme onnellisia asiakkaita ja onnistuneesti pinnoitettuja kattoja.

Viiden vuoden takuu

Saat tekemällemme pinnoitukselle viiden vuoden täystakuun. Takuu on helppo luvata – olemme pinnoittaneet onnistuneesti jo yli 700 tiilikattoa!

Varaa maksuton kartoituskäynti ja varmista kattosi kunto

Täytä yhteydenottolomake tai soita meille! Vastaamme lomakkeen kautta jätettyihin yhteydenottopyyntöihin aina 24 tunnin sisällä ja voimme tulla tekemään kartoituksen jo viikon sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta. Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään ja saat arvokasta tietoa kattosi kunnosta!
Valmistunut tiilikatto ja kohteen lopputarkastus

Laadukasta työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Eetu Majuri, Väriympyrä Oy:n toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja / Myynti

Eetu Majuri