created by dji camera

tiilikaton pinnoitus

Miksi pinnoittaa tiilikatto?

Kattopinnoitus on tiilikatolle toimiva huoltotoimenpide, kun katon kunto ei vaadi vielä kokonaisvaltaista remonttia.

Vuosien saatossa pakkanen, kosteus ja katolle kertyvä kasvusto kuluttavat tiilen pintaa. Suojan kulumisen myötä, vesi jää seisomaan katolle, jonka seurauksena se muuttuu otolliseksi paikaksi sammaleelle ja muulle kasvustolle. Tämän lisäksi, katon pinta ei ole esteettinen.

Tiilikaton pinnoituksella katolle saadaan uusi maalipinta ja parhaimmillaan vältytään kalliilta kattoremontilta. Huolehtimalla omaisuudestasi säästät selvää rahaa.

Erikoisalana tiilikatot

Olemme erikoistuneet yksin tiilikattojen pinnoittamiseen. Uskomme, että yhteen asiaan keskittyminen tuottaa tilanteessamme asiakkaalle parhaan lopputuloksen.

Nuorekkaasta yrityksestä huolimatta yrityksessämme on pitkän ajan ja useiden satojen kattojen kokemus tiilikattojen huoltamisesta.

Usko tiilikattopinnoitukseen on luja. Asiakaskuntamme on ollut merkittävän tyytyväistä.

Miten toimimme?

Palveluketjumme saa alkunsa tuotteesta kiinnostuneesta asiakkaasta ja hänen tarpeistaan. Voit kutsua meidät maksuttomalle käynnille arvioimaan kattosi kunto. Tarpeen vaatiessa autamme mielellämme.

Kattopinnoitusurakkaan sisältyy katon pesu korkeapainepesureilla, rikkoutuneiden tiilien vaihto, rännien ja vesikourujen puhdistus, kasvustontorjunta-aineen levittäminen ja pinnoitus kahteen kertaan. Pidämme työmaalla jatkuvasti huolta siisteydestä ja työturvallisuudesta.

Asiakkaamme

✔ arvostaa laatua
✔ omistaa tiilikaton
✔ haluaa pitää omaisuudestaan huolta
✔ asuu Päijät-Hämeessä tai Uudellamaalla

Valmistuneita kohteita