Tiilikaton maalaus - asiakkaidemme kokemuksia

Asiakkaamme kertovat kokemuksiaan katon maalauksesta.
Selaa alemmas ja tutustu!

Katon maalaus kokemuksia

Väriympyrä maalasi leijonakoutsi Jukka Jalosen tiilikaton ykkössentterin paikan arvoisesti

Väriympyrä maalasi kesällä 2020 Sari ja Jukka Jalosen omakotitalon tiilikaton. Kattohuolto toteutettiin huolellisesti, pohjatyönä katto pestiin tarkasti, rikkonaiset tiilet vaihdettiin ja aluskatteen kunto tarkistettiin.  Jalosten katto sai laadukkaan ja kestävän pinnan kahteen kertaan maalaamalla. Lopputuloksena oli kaunis katseen- ja sateenkestävä tiilikatto. 

Katso videolta, mitä mieltä leijonavalmentaja oli tekemästämme työstä!

“Kyllä Väriympyrä teki erittäin laadukkaan työn ja työnjälki on ihan vimosen päälle kondiksessa. Jos Väriympyrä pitäisi sijoittaa tohon maajoukkueessa johonkin, niin kyllä mä laittasin sen ykkössentterin tontille!”

- Jukka Jalonen

ASIAKKAIDEMME KOKEMUKSIA TIILIKATON MAALAUKSESTA

Koivistojen katon maalaus tehtiin sovitussa aikataulussa ja kilpailukykyiseen hintaan

Väriympyrä huolsi ja pinnoitti Oskari Koiviston vuonna 2001 rakennetun omakotitalon tiilikaton kesällä 2023. Samalla katolle asennettiin harjatiiviste. Näin Koivisto kuvailee urakkaa:

“ Vuonna 2001 valmistuneen omakotitalon katto oli alkuperäisessä kunnossaan eli vaati päivitystä. Väriympyrän kanssa saimme sovittua kilpailukykyisen tarjouksen kilpailijoihin nähden sekä joustavan aikataulun. Varsinaiseen katon pesuun ja pinnoittamiseen meni vain kaksi työpäivää ja jälki oli kiitettävää. Katto näyttää uudelta ja samalla piiput, lumiesteet ja kulkuväylät saivat päivityksen samaan värimaailmaan. Pojat asensivat samalla harjatiivisteen talon molempiin harjoihin. Suosittelen lämpimästi tätä pientä, mutta erittäin ammattitaitoista yritystä! ”

– Oskari Koivisto

Simo Nissisen talon katto putsattiin sammaleesta ja pinnoitettiin

Vuonna 2007 rakennetun omakotitalon katto oli kerännyt kasvustoa ja sammalta melko runsaasti. Väriympyrä maalasi katon vuonna 2022. Huolellisen pesun ja kasvustontorjunta-aineen levityksen jälkeen tiilikatto sai suojakseen pinnoitteen.

“ Vuosimallia 2007 sammaloitunut ja harmaantunut musta tiilikatto puhdistettiin ja pinnoitettiin uusiksi 06/2021. Samalla saivat reunapellit, lumiesteet ym. katolla töröttävät muoviputketkin saman pinnoitteen tehden katosta taas yksivärisen ja kauniin. Todella ammattitaitoista jälkeä. Ympäristö (terassi ym.) suojattiin ja muutama räystäslaudan roiskepilkku paikkamaalattiin kuntoon. Kaikki tapahtui ajallaan sovitusti. Uuden komean katon ulkonäön lisäksi myös lumet alkoivat tulemaan reippaasti alas uudelta liukkaalta pinnalta.. Erittäin vahva suositus näille nuorille ahkerille yrittäjillle Väriympyrän väelle. ”

– Simo Nissinen

Hautaniemen katon maalaus tehtiin siististi ja kelien mukaisesti

Väriympyrä pesi ja maalasi Ari Hautaniemen tiilikaton kesällä 2022. Hautaniemi valitsi Väriympyrän maalausurakan suorittajaksi tuttaviensa suosituksesta. Sadekelit otettiin huomioon urakkaa tehdessä, ja pinnoitus saatiin tehtyä sopivalla poutakelillä. Lue alta, mitä mieltä asiakkaamme oli lopputuloksesta:

“ Valitsimme Väriympyrän kahdesta syystä: tuttavat suosittelivat ja halusimme tukea nuorta yrittäjää. Työ ja siihen liittyvä tiedottaminen sujuivat mallikkaasti, ja vaikka sadekelit vähän tekemistä jaksottivatkin, maalausurakka tuli ripeästi valmiiksi. Muutenkin prosessi sujui niin, ettei koko piha ja väärät paikat olleet sotkussa missään vaiheessa projektia, jos ei muutamaa jälkeä asfaltissa lasketa. Vahva suositus! ”

– Ari Hautaniemi

Viikeri oli tyytyväinen ripeään työhön ja työn jälkeen

Syksyllä sovittu tiilikaton huolto toteutettiin viikon tarkkuudella seuraavana kesänä. Paritalon tiilikatto puhdistettiin ja maalattiin vuonna 2022. Viikeri oli tyytyväinen ammattimaisesti tehtyyn työhön. Lue alta, mitä mieltä asiakkaamme oli projektin sujuvuudesta:

“Paritalomme tiilikatto puhdistettiin ja maalattiin sovitusti kesällä 2022. Syksyllä 2021 sovittu aikataulu piti viikon tarkkuudella. Hinta oli kilpailukykyinen muihin tarjouksiin verrattuna. Nuoren yrittäjän esite firmasta ja hänen paikan päällä tekemä kuntoarvio maalattavasta kohteesta antoi uskottavan kuvan yrityksen toimintatavoista.

Itse työ sujui nuorelta mieheltä ripeästi, puhdistuksesta aiheutuneet roiskeet siistittiin ja maalaus onnistui hyvin. Loppusiivous tehtiin huolella. Voin suositella muillekin Väriympyrän palveluita.”

– Pauli Viikeri

Referenssit

Valmistuneita tiilikattoja

Tästä löydät kokoelman jo pinnoitetuista tiilikatoista – ehkä oma tiilikattosi löytyy listalta myöhemmin?

ONKO KATON MAALAUS AJANKOHTAINEN?

Et voisi luovuttaa tiilikattoasi parempiin käsiin
- varaa maksuton kartoituskäynti!

Mietityttääkö tiilikaton kunto? Huolestuttaako kosteusvauriot? Onko tiilikaton huolto ajankohtainen? Tulemme maksutta kartoittamaan tiilikatteesi kunnon ja jatkotoimenpiteiden tarpeellisuuden.

Varaa maksuton kartoituskäynti alta ja varmistu tiilikattosi kunnosta! 

Tavoitteemme on jättää jälkeemme
tyytyväisiä asiakkaita

Eetu Majuri, Väriympyrä Oy:n toimitusjohtaja

Toimitusjohtaja / Myynti

Eetu Majuri